Steak, bearnaise sauce og pommes frites
TILBAGE PÅ MENUEN

80'er menu

Genopliv nostalgien fra 80'erne med danske madklassikere

Vi tilbyder en lækker 80'er menu, der kan nydes mandag - lørdag fra kl. 12.00 - 20.00.

Menu:

  • Forret: Tunmousse med brød og smør
  • Hovedret: Oksefilet serveret med bearnaise sauce, pommes frites og grønt
  • Dessert: Pandekager med is

Pris: Kr. 249,- pr. person

Reserver bord på
info@slet-dette.dronninglundhotel.dk eller tlf. 9884 1533

Påskeæg
KUN I PÅSKEDAGENE

Påskebuffet

Påsken er en dejlig anledning til at kunne mødes med sin familie og venner.

På Dronninglund Hotel forkæler vi jer med en udsøgt og lækker påskebuffet med mere end 20 forskellige retter.

Påskebuffet tilbydes på flg. dage:

  • Skærtorsdag d. 17. april
  • Langfredag d. 18. april
  • Påskedag søndag d. 20. april

Buffeten kan nydes fra kl. 12.00

Pris: Kr. 199,- pr. person

Reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk

Buffet dronninglund hotel

Buffet

Mandag-lørdag kl. 18.00-20.00

Skal det være nemt og lækkert? 

Spring madlavningen over en enkelt aften og nyd vores skønne buffet, som serveres mandag til lørdag kl. 18.00 og kl. 20.00.

Buffeten indeholder 3 retter (forret, hovedret og dessert) med kød, diverse salater, grønt og brød. Retterne varierer fra dag til dag.

Pris pr. person kr. 249,-

Venligst reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk

Stjerneskud dronninglund

Stjerneskud

Hver fredag 

Nyd lækre stjerneskud med frisk fisk hver fredag

Kun kr. 129,- pr. person

Book bord på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Stegt ål

Stegt ål

Hver dag fra kl. 12.00

Kom og smag på sprøde og gyldne ål stegt på panden.

Stor portion:
Kr. 230,- pr. person

Venligst reservation senest dagen forinden på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Vaffelstation morgenbuffet
EKSTRA PÅ MORGENBORDET

Vaffelstation

Start dagen godt ud med frisk morgenbrød, stort udvalg af pålæg og frugt, yoghurt, frisk honning og lækre vafler!

Slå dig løs i vores vaffelstation, hvor du kan lave dine helt egne vafler med topping efter eget valg.

Morgenmad serveres hver dag fra:
Kl. 08.00 - 10.00

Nytårsmenu ud af huset
NYTÅR 2025/26

Nytårsmenu ud af huset

Vores kok har kreeret en lækker nytårsmenu til årets sidste dag den 31. december.

Vælg mellem 3, 4 eller 5 retter:
3 retter: pris pr. person kr. 269,-
4 retter: pris pr. person kr. 299,-
5 retter: pris pr. person kr. 349,-

Menuen:
Forret: Hjemmelavet spinatroulade med fyld af røget hellefisk og limecreme, serveret på bund af sprød salat. Hertil rustikt landbrød.
Mellemret: Smagsfuld hummersuppe
Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med rodfrugt-sauté, aspargeskartofler og rødvinsglace
Dessert: 3 slags oste med chutney og knas

Bestilling senest den 30. december på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Afhentning den 31. december mellem kl. 12.00 og 14.00